Alice

My mom.

Fødselsdag: 13 juni 1927
Stjernetegn: Tvilling
Interesser:   Alice har – især før i tiden – beskæftiget sig meget med håndarbejde. Hun har strikket, både i hånden og på maskine, og hele familien fik hjemmestrikkkede trøjer da Anne og jeg var børn. Syning er ikke blevet forbigået, og Alice har syet mange skjortebluser, nederdele, skjorter til Henrik, kjoler til Anne, osv. Desuden har hun broderet rigtig mange smukke duge, bordløbere og dækkeservietter.

Engang har hun også gået til Ikebana, og lært at arrangere blomsterdekorationer efter ægte japanske traditioner.

Dengang Anne og jeg var børn, fotograferede Alice og Henrik meget, og fremkaldte selv sort/hvid billeder. Alice har farvelagt nogle af dem med farveblyanter!

Utallige bøger og kryds og tværser er det også blevet til gennem årene.

Nakskov Husmoderforening havde Alice som medlem en del af den tid de boede i Nakskov.

Alice blev i efteråret 2012 ramt af en blodprop i hjernen, som slettede det meste af korttidshukommelsen, og en mindre del af langtidshukommelsen. Det påvirkede heldigvis hverken bevægeapparatet eller talecentret. Der trådte en blødning i hjernehindens yderside til, som blev fjernet men der tilstødte desværre komplikationer.
Den 15 november 2012 klokken 01:35 om natten sov mor fredeligt ind med sine kære hos sig. Hun blev bisat fra Herlev Kirke den 24 november 2012, og urnen blev nedsat i de ukendtes grav på Birkholm Kirkegård i Herlev. Hvil i fred, lille mor. 

Jeg funderer ofte over, hvor mors sjæl er, og får følelsen af at hun ikke helt forstår at sjælen stadig lever, men at hun får hjælp og vejledning hvor hun er.